Стартира кампания
Стартира кампания
Сдружение "Безопасни детски площадки" стартира кампания "Децата питат кмета!". Целта ни е да съберем 6-те най-популярни въпроси от деца към представители на местната власт - кметове на населени места, райони, общински съветници. Ще зададем въпросите към тях по е-mail и чрез медиите.


Ако си между 8 и 18 години, можеш да зададеш въпрос на кмета на твоето населено място. Попитай го всичко, от това какво работи, до как взима решения или потърси решение на конкретен проблем. Няма забранени теми! Търсим твоето мнение и се интересуваме от всичко, което вълнува ТЕБ!
Събираме въпроси до края на септември 2022 г. и след това в рамките на един месец ще ги разпратим и очакваме отговорите до края на ноември 2022 г.

Бъди активен, бъди честен и участвай! Твоят град или твоето населено място има нужда от теб!
Попълни онлайн формата с твоя въпрос! https://bit.ly/3RoLwZC

ФБ събитие: https://www.facebook.com/events/410881267492498

 

На 16 юли, по време на Кашонвил „Градът на бъдещето“, в рамките на Академия за родители на открито очакваме деца и младежи, които да ни предадат своите въпроси и на хартия или да научат повече за кампанията.

 

Партньори на кампанията: Столица БГНационална мрежа за децатаКниговищеМайко МилаСписание We matterБГ Бъди активенУчи БГЖената днесDarik.bg.